Välkommen till Insikt, Höganäs AB:s kanal för kontakt med dig som bor i Höganäs och Halmstad, eller dig som är intresserade av vår verksamhet.

Vi vill berätta om vad som händer inom vår verksamhet, inte minst arbetet som görs för att ständigt förbättra miljön och minska vår påverkar på omgivningen i de orter vi verkar. Ta gärna kontakt med oss via telefon eller e-post om du har frågor eller synpunkter.

I höst färdigställs norra delen av invallningen

2017-06-20

Under hösten påbörjar Höganäs arbetet med att färdigställa den norra delen av invallningen längs fabriksområdet. Slagg från tidigare produktion kommer att forma en kulle, som sedan besås med gräs. 

Brandkåren på plats i Halmstad - ingen skadad

2017-06-16

Strax efter klockan åtta imorse inträffade en incident i Höganäs AB:s atomiseringsverk i Halmstad. Det var ett genombrott i en skänk, vilket innebär att det smälta stålet rinner ut i en nödbassäng under skänken.

Fredrik Emilson utsedd till ny VD för Höganäs AB

2017-07-24

Fredrik EmilsonNy VD för Höganäs AB blir Fredrik Emilson. Fredrik är sedan 2012 ansvarig för bolagets verksamhet i Asien och efterträder Melker Jernberg.

 

9 medarbetare – 11 nya patent

2017-06-29

Igår höll Höganäs sin årliga patentceremoni. Diplom delades ut till de medarbetare som fått godkända patent för sina uppfinningar i Sverige eller USA.