Välkommen till Insikt, Höganäs AB:s kanal för kontakt med dig som bor i Höganäs och Halmstad, eller dig som är intresserade av vår verksamhet.

Vi vill berätta om vad som händer inom vår verksamhet, inte minst arbetet som görs för att ständigt förbättra miljön och minska vår påverkar på omgivningen i de orter vi verkar. Ta gärna kontakt med oss via telefon eller e-post om du har frågor eller synpunkter.

Högre säkerhet med besökscenter

2016-12-19

I slutet av september stod Höganäs nya Visitor Center vid Sandflygsgården klart. Detta blir den första anhalten för Höganäs AB:s besöksgrupper och är en viktig del i bolagets säkerhetsarbete.

Magnus Grönborg ny produktionsdirektör

2016-12-19

Magnus GrönborgHöganäs AB omorganiserar till tre affärsområden: Automotive, Industrial och Environmental. Samtidigt införs en global organisation för produktionen, som Magnus Grönborg, just nu på Lindab, får ansvar för.

Hållbarhet: Höganäs går med i FN:s Global Compact

2017-01-30

FN:s Global Compact är det hittills största hållbarhetsinitiativet inom affärsvärlden. Deltagande företag lovar att följa FN:s tio hållbarhetsprinciper. Nu blir Höganäs ett av dem.

Nytt laboratorium byggs på Bruksgatan

2016-12-21

Höganäs bygger ett nytt laboratorium på Bruksgatan. Säkerhet och hållbarhet står i fokus för byggnaden, som är ritad för att passa in bland omgivande byggnader. Det gamla labbet från 1947 finns kvar, men kommer att användas som kontor.