私たちと働きませんか?

私たちと働きませんか?

Höganäs Sweden

Business intelligence specialist

Business intelligence specialist

 

Om tjänsten

I denna tjänst får du möjlighet att arbeta med både ny- och vidareutveckling samt underhåll av företagets globala BI miljö. I arbetsuppgifterna ingår arbete med kravspecifikationer, systemutveckling och test. Företaget har en avancerad och modern BI-miljö med spännande utmaningar i det dagliga arbetet. Vårt BI-team ansvarar för utvecklingsuppdrag från Höganäs globala verksamhet, vilket ger stora möjligheter till variation för dig. I tjänsten ingår bland annat att arbeta med QlikView, Microsoft, SQL-serverbaserade data warehouse.

Din profil

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla våra business intelligence lösningar.

  • Du har erfarenhet av att arbeta med SQL-server med design, modellering, och implementation av databaser och ETL-flöden
  • Du har erfarenhet att arbeta med Qliks produkter (QlikView, Qlik sense, Nprinting) och är bekant med data warehouse
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Du har en akademisk utbildning med inriktning mot systemutveckling/programmering eller motsvarande kompetens

Som en av fyra BI-specialister/-utvecklare deltar du i hela utvecklingsprocessen, från beställning till implementation i verksamheten. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan utföra dina uppgifter enskilt och under eget ansvar.

Att jobba på Höganäs

Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du kan utvecklas och nå dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi strävar efter öppenhet som ett sätt för både medarbetare och företaget att utvecklas. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

Höganäs är världsledande på marknaden för järn- och metallpulver, med en årlig produktionskapacitet på 500 000 ton. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar för fordonsindustrin, ytbeläggnings- och sammanfogningstekniker, additiv tillverkning och vattenrening; områden som alla bidrar till ett mer hållbart samhälle. Höganäs grundades 1797 och idag sysselsätter vi 2 400 engagerade medarbetare i 16 länder i Europa, Amerika och Asien. Vår omsättning under 2020 var 0,8 miljarder euro. Våra ägare är Lindéngruppen och FAM.

Intresserad?

Rekryteringsprocessen hanteras av Wise IT – vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Hessing på mejl peter.hessing@wiseit.se eller telefon 073-521 6578. 

Ansök

お問い合わせ

Höganäsの採用募集では、すべての応募者を尊重し、多様性に向けて透明性の高い効果的な取り組みを実施しています。

このページを介して送信される一般的な応募のみを受け付けているのでご了承ください。 これは、すべての応募者を提供された情報に基づいて審査するためです。

一般的な採用応募フォーム